У Дому омладине у Бања Луци одржанo je завршно вече седмице умјетности коју су успјешно организовали млади гимназијалци и Бањалучани. Посјетиоци су могли да уживају у наступима бендова Сопот, Грин Булз, Клапан и ДаВинци, који су оставили неизбрисив утисак на све присутне.

Ова манифестација привукла је велики број посјетилаца свих генерација, организатори су се побринули да посјетиоци уживају у наступима талентованих умјетника, а атмосфера је била непоновљива. Све присутне су одушевили својим изведбама и доказали да се талентом, знањем и енергијом могу створити незаборавни тренуци. Управо то је једна од највећих вриједности овог пројекта – млади су успјели да својим знањем, талентом и енергијом одушеве све присутне.

Седмица умјетности представља сјајан примјер колико младих људи има талента и знања у нашој земљи. Сигурни смо да ће организатори наставити са оваквим пројекатима и да ће сваке године окупљати све већи број љубитеља умјетности и културе.

Уз овај сјајан догађај, Дом омладине у Бања Луци поносан је на своје омладинце који су овом приликом показали колико су креативни, талентовани и посвећени својим интересовањима.

Овај пројекат представља сјајан начин да млади људи покажу шта су у стању да створе и да уједно промовишу културну сцену у Бања Луци. Уз подршку Дому омладине, овакви пројекти ће сигурно бити још чешћи, а млади ће имати прилику да развијају своје таленте и интересе у креативном и инспиративном окружењу.

Журка Седмице умјетности у Дому омладине је била сјајан догађај, а организатори заслужују све похвале за успјешну организацију. Надамо се да ће ово бити само почетак нечег великог и да ћемо у будућности имати прилику да уживамо у још много сјајних умјетничких догађаја.

Текст: Ивана Антонић

Фотографије: Уна Милошевић

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Message

Full Name*

Website