Интерактивни сајам запошљавања жена ће се одржати у Бањалуци, са циљем веће укључености јавних, приватних и привредних субјеката у запошљавање жена. Сајам ће се одржати у просторијама Предузетничког центра Бања Лука, а учесници ће имати прилику да представе своје компаније и прилике које нуде, те информишу учеснице сајма о пољу ђеловања, кадровској политици и отвореним радним позицијама.

Посебна пажња ће бити посвећена радним правима жена, те ће се одржати Панел дискусија на тему “Права жена у области рада и запошљавања”. Панелисти на дискусији ће бити Милорад Митровић, као представник Министарства рада и борачко-инвалидске заштите, Петар Радуловић као представник Предузетничког центра Бања Лука и Драгана Миљковић као представница Фондације Удружене жене.

Позивамо све заинтересоване жене из Бањалуке да посјете сајам и упознају се са својим радним правима, те пронађу запослење у некој од компанија које ће бити представљене на сајму. Ово је одлична прилика за све оне које су у потрази за послом, али и за оне које желе да се информишу о правима жена на радном мјесту.

Интерактивни сајам запошљавања жена ће бити одржан 10. марта, а улаз је бесплатан за све посјетитељке. Видимо се на сајму!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Message

Full Name*

Website