Већ традиционално Дом омладине покреће акцију прикупљања матурских хаљина за наше суграђанке. Поносни смо да вас обавјестимо да овогодишња акција почиње ускоро. “Поклони своју матурску хаљину” је намјењена да помогне свим мадим матуранткињама које нису у могућности да приуште себи свечану хаљину. Вјерујемо да се сви на велики дан матуре треба да осјећају испуњено и поносно на своја постигнућа, те како финансијске прилике не би требале да утичу на то.

Уколико и ви имате матурску хаљину која вам више није потребна, можете је донијети у просторије Дома омладине од 15. марта до 3. априла, радним данима од 08:00 до 16:00 часова. Ваше хаљине ће бити поклоњене у априлу мјесецу.

Овај хумани гест није само још једна прољетна акција чишћења ваших ормара, већ прилика да обрадујете младе дјевојке на дан њихове матуре. Молимо вас да донесете једну матурску хаљину која је прикладна за прославу матуре са припадајућим офингером. За више информација можете контактирати Искру Поточник на број телефона 066-675-734 или посјетити Инстаграм профиле @dom.omladine.bl и @_.iskraa .

Позивамо све младе и хумане бањалучанке да се придруже и подрже ову сјајну акцију! Хвала Вам!

Текст: Ивана Антонић

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Message

Full Name*

Website