У Дому омладине, 2. и 3. марта, одржаће се креативни бизнис сајам и обука пословних вјештина за младе предузетнике.

На првом дану обуке, 2. марта, учесници ће имати прилику да науче како изабрати и представити своју идеју на ефикасан начин. Како да направе питч и шта је битно да се истакне? Ове и друге важне теме обрадиће се на обуци пословних вјештина.

Следећи дан, 3. марта, учесници ће имати прилику да представе своје стартапове и програме за младе предузетнике. Такође, биће објашњено како покренути свој бизнис, шта је све потребно за почетак, како добити финансије и менторство, креирати бизнис план и које су законске процедуре.

Обука пословних вјештина и презентације стартапова одржавају се у склопу програма за младе предузетнике Градске развојне агенције (ЦИДЕА) и Стартап Мозаик.

Услиједиће и креативни сајам “Бајковити сајам” 04 марта на ком ће учествовати многобројни млади предузетници и мали бизниси.

А како би се сајам заокружио и атмосфера опустила 05. марта организована је тематска журка са слободним улазом за све младе!

Ако и ви желите да се упустите у свет предузетништва и започнете свој бизнис, пријавите се за обуку и сазнајте све што вам је потребно за успјех!

За информације о пријави посјетите инстаграм профил “Бајковитог сајма” (@fairytale_sajam)

.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Message

Full Name*

Website